Uw lokale slotenmaker in Sint-Niklaas

BINNEN 30 MINUTEN
TER PLAATSE BIJ U
IN SINT-NIKLAAS

0484 532 11603 235 53 53

Een slotenmaker in Sint-Niklaas nodig? Heeft u zichzelf buitengesloten? Is uw sleutel in het slot afgebroken? Heeft uw woning of bedrijfspand een inbreker over de vloer gehad? Dankzij onze 24-uur-slotenservice kan u ons altijd contacteren bij een acuut probleem met de sloten van uw woning. Ochtend, avond of nacht, wij zorgen ervoor dat uw woning zo snel mogelijk opnieuw optimaal wordt beveiligd.

Eerlijke prijzen en eerlijke service gegarandeerd!

Slotenmaker met jarenlange ervaring in Sint-Niklaas. Uiteraard kan u ons ook contacteren voor minder dringende opdrachten zoals het moderniseren van de slotbeveiliging van uw woning. Met Talon Rapid kan u altijd rekenen op een goede vakspecialist in uw buurt!

HEBT U DRINGEND EN VAKBEKWAME SLOTENMAKER NODIG IN SINT-NIKLAAS ?

Met TALON RAPID heb je altijd meteen een erkende slotenmaker in uw buurt!

Wij zijn actief in Sint-Niklaas, Groot-Antwerpen.

DEUR OPENEN ZONDER SCHADE

In de meeste gevallen kunnen we uw deur schadevrij openen. Indien we evenwel bijvoorbeeld uw slotcilinder moeten frezen, boren…, komen er kosten voor materialen (cilinder, slot, beslag…) bij. Hierover informeren we u van tevoren. Doe beroep op een vakkundige slotenmaker in Sint-Niklaas.

VEILIGHEIDSCILINDERS

Wij gebruiken veiligheidscilinders die aan de strenge eisen van het SKG® voldoen en perfect geschikt zijn voor buitendeuren. Een goede inbraakbeveiliging omvat naast een veiligheidscilinder eveneens een veiligheidsslot en een veiligheidsbeslag.

WELKE CILINDER MOET IK KIEZEN?

Elkecilinder heeft zijn eigen veiligheidsniveau en mate van gebruikscomfort. Wij adviseren u graag over de optimale oplossing voor uw woning.

STANDAARD CILINDERS

Standaard cilinders worden gebruikt voor deuren met geen of minimale eisen op het vlak van beveiliging.

VEILIGHEIDSCILINDERS SKG®

Deze serie SKG® Dit gamma van SKG®-veiligheidscilinders is voorzien van een aftastbeveiliging, een boorbeveiliging en een anti-slagpick voorziening aan beide zijden. Bovendien hebben alle sleutels een unieke registratiecode.

Snelle slotenmaker interventies in Sint-Niklaas”

Slotenmakerij Talon Rapid staat klaar om u snel uit de nood te helpen in Sint-Niklaas. Wij zijn elke dag 24 uur per dag bereikbaar in Sint-Niklaas en omgeving. Ook op zon- en feestdagen!